Ultima dorinta a lui Cornel Gales, spusa de nasa de cununie.

Vestea trista ca fostul sot al Ilenei Ciuculete s-a stins din viata in urma unui accident tragic a venit ca un trasnet pentru toti cei apropiati, scrie spynevs.ro . In urma cu ceva timp, barbatul s-a pregatit pentru trecerea in nefiinta, nestiind ca totul se va intampla atat de repede. Nasa acestuia, Doina Belu a marturisit cu durere in suflet despre ce a facut

Loading...

Cornel Gales s-a pregatit intens pentru momentul in care va trece in nefiinta. Barbatul a suferit foarte mult dupa ce Ileana Ciuculete, sotia acestuia, s-a stins din viata fulgerator in urma unei boli grave de care suferea. Pentru ca iubit-o foarte mult, acesta a decis ca trebuie sa ii fie alaturi si dupa moartea. La ceva timp dupa ce a condus-o la groapa, Cornel Gales a cumparat un loc de veci chiar langa cel al Ilenei..

Ca o premonitie, Doina Belu, nasa de cununie a Ilenei Ciuculete si a lui Cornel Gales a marturisit ca dupa ce si-a cumparat locul de veci, barbatul a plantat mai multi copaci, a pus flori, insa toate s-au uscat si nimic nu s-a prins. Atunci, acesta i-a facut o dezvaluire socanta nasei sale:

Loading...

”El avea o premonitie. A mai cumparat un loc de veci langa fina. A cumparat niste brazi, a luat tuia, i-am dus eu flori si s-au uscat. Si a mi-a zis ca: <<astea nu se prind pentru ca eu aici trebuie sa vin>>” , a afirmat aceasta in direct la Agentia Vip.

Totusi, parintele spiritual al lui Cornel Gales nu stie exact daca barbatul va fi ingropat dupa cum i-a fost dorinta, dar dupa tot ce a facut Cornel inainte sa moara, este posibil ca locul in care isi va dormi somnul de veci sa fie chiar langa sotia sa, Ileana Ciuculete.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*