Tatăl lui George Burcea susține că actorul s-ar putea să nu fie fiul său: „Mama lui m-a înșelat cu doi bărbați”

Telenovela din familia lui George Burcea continuă, după ce tatăl acestuia a făcut noi declarații cu totul neașteptate. Socrul cântăreței Andreea Bălan susține acum, nici mai mult nici mai puțin că George s-ar putea să nu fie copilul său.

Loading...

Tatăl lui George Burcea șochează: susține că nu este fiul său

Nelu Burcea și-a amintit că mama lui George l-a înșelat în perioada în care a rămas gravidă, iar tatăl adevărat al actorului căsătorit cu solista de la Andre ar putea fi un șofer de TIR.

Nu e prima oară când Nelu face declarații șocante. Acesta a spus zilele trecute că știa că George se droghează, după ce acesta a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan.

Loading...

„I-a prins nașa în casă. Georgel nu are nicio vină”

„Nu sunt sigur că George este copilul meu. Pe când era gravidă cu el, mama lui m-a înșelat cu doi bărbați. Unul dintre ei a fost sofer pe tir, iar celalalt chiar nașul copilului meu cel mare. Da, ați înțeles bine”, a declarat Burcea pentru impact.ro.

„I-a prins nașa în casă. Desigur, Georgel nu are nicio vină. Nu știam de infidelitate în momentul în care s-a născut băiatul. Am aflat mai târziu, chiar de la nașa. Din cauza soției am stricat multe relații de prietenie și de familie”, a completat Nelu Burcea.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*