Imagini surprinse cu o dronă! Nimeni nu mai este în viață aici. Este o adevărată catastrofă naturală

Cum natura a înghițit casele, mașinile, lucrurile — orașul, în care a avut loc catastrofa nucleara de la Fukushima, din Japonia in martie 2011.

Loading...

În 2015, fotograful polonez Arkadiusz Podniesinski a fotografiat ceea ce a rămas în zona afectată, vizitand locul catastrofei nucleare din Fukushima, ca să vadă totul cu propriii săi ochi. El a primit permisiunea de a intra în această zonă părăsită pe o distanță de 20 km și când a ajuns acolo, în fața lui au apărut niște scene incredibile, similare cu cadrele dintr-un film despre post-apocalipsă, scrie perfectmedia.tv.

„Cutremurele sau tsunami nu au nicio vină. Oamenii sunt responsabili pentru accidentul de la stația nucleară din Fukushima” — scrie Podniesinski. Scopul proiectului lui fotografic este prezentarea reală a consecințelor. „Oamenii au dreptul să tragă propriile lor concluzii, fără să fie influențați de presă, propaganda politică sau grupurile interesate de energia nucleară, care încearcă să reducă amploarea dezastrului.”

Loading...

Seismul şi tsunami-ul au distrus centrala nucleară de la Fukushima. Trei dintre reactoare au explodat şi material radioactiv s-a răspândit în atmosferă şi în ocean. Acesta este cel mai grav accident nuclear după cel de la Cernobâl din 1986. Toţi locuitorii pe o rază de 20 de kilometri au fost evacuaţi.

Chiar si astazi nivelul radiatiilor de la FUKUSHIMA este foarte ridicat. Imaginile de mai jos, nu mai au nevoie de nicun comentariu. 19.000 de oameni au murit sau au fost dati dispăruți atunci.

Unele mașini au dispărut în totalitate sub iarba sălbatică.

evs2

evs2

Sălile cu aparate de joc sunt pustii.

evs4

Aceste biciclete au fost abandonate, când locuitorii fugeau în grabă.

evs5

Aceasta a fost ultima cursă cu carturi din parcul de distracții situat pe cei 20 km din zona părăsită.

evs6

Cutremurul, care a declanșat tsunami-ul, a determinat și distrugerea clădirilor.

evs7

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*