Dezvăluiri cutremurătoare despre mama lui George Burcea! Femeia a fost înșelată și batută de soț! ”Ar fi avut peste zece internări în spital”

Scandalurile din familia lui George Burcea par a nu se mai sfârși în ultima perioadă. Dacă, inițial, totul a început de la decizia soțului Andreei Bălan de a scoate la iveală secrete tumultuoase din trecut, în urma cărora s-a aflat că tatăl lui a făcut ani grei de pușcărie, ei bine, zilele acestea, asistăm și la un divorț la fel de răsunător, în care se vorbește despre duritate, droguri și indiferență!

Loading...

Tatăl lui George Burcea și-a înjunghiat soția! Bărbatul este un tip violent

Apropiații susțin că problemele de cuplu nu au apărut din senin, ci la mijloc ar fi anumite sechele și trăiri din copilărie ale lui George Burcea. De altfel, bărbatul a și relatat, cu lux de amănunte, că a trăit ani îngrozitori alături de părintele său, un tip violent atât cu el, cu frații săi, cât în special cu mama lui. Potrivit surselor Impact.ro, tatăl lui, Ioan Burcea ar fi ajuns chiar să o înjunghie pe soție (n.r. pe mama lui George). Norocul ei a fost acela că a fost salvată pe ultima sută de metri de celălalt fiu, Cristian, care acum lucrează în Jandarmerie, mai mult, de-a lungul timpului, ea ar fi avut peste zece internări în spital, în care s-ar fi ales cu mâna ruptă, capul spart, coaste rupte sau față tumefiată.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*