Cătălin Botezatu, operat de urgență. Designerul a fost depistat cu o tumoră gravă

Cătălin Botezatu va fi operat de urgență. Designerul are în continuare probleme grave de sănătate. Acesta este nevoit să facă chimioterapie, după ce în luna iulie, medicii i-au descoperit o tumoră la apendice.

Loading...

Va urma o perioadă înfiorătoare pentru Botezatu care o să treacă printr-o intervenție chirurgicală dificilă. Designerul va face ședința de chimioterapie, după care i se va tăia jumătate din colon, operația fiind una considerată grea.

Cătălin Botezatu, operat de urgență

În urma operației de apendicită suferită în luna iulie, lui Cătălin i-a fost descoperita o tumoră la apendice, cu proliferare la colonul ascendent. Botezatu a mers la spitalul din Istanbul unde i

Loading...

s-au efectuat toate testele de sânge, radiologice și patologice în urma cărora a rezultat diagnosticul. Acesta a fost unul crunt, Neoplasm Mucinos Apendicular. Din fericire, în urma testelor s-a constatat că nu sunt prezente metastaze.

„Deși urmează o interventie extrem de dificilă, vreau să iau partea buna a lucrurilor, și anume faptul ca am depistat aceasta tumora în faza incipientă. Abia azi am înțeles importanta controalelor medicale regulate.

De 6 ani o am alături pe Eva Pavel, consilier medical, care are grija sa efectuez la timp și regulat toate testele medicale”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, operat de urgență Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu făcea furori pe internet în urmă cu doar câteva zile. Sursa foto – facebook

Designerul a fost depistat cu o tumoră gravă

„Călător cu treburi prin lume, îmi neglijez deseori sănătatea. Așa că ieri, pregătindu-mă pentru un zbor lung spre Singapore, am fost nevoit să fac o “escală” la spital.

O problemă minoră s-a agravat brusc, în câteva ore”, scria Cătălin Botezatu în urmă cu doar câteva zile, atunci când a efectuat un control de rutină care avea să scoată în evidență problemele pe care le avea.

„Un control pe care îl credeam a fi de rutină s-a transformat într-o internare ad-hoc.

Medicație, analize, explicații, știință pură și profesionalism – toate mixate intensiv”, a mai scris Cătălin Botezatu. sursa:fanatik.ro, https://ianofficial.com/30785

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*