A cumpărat o pereche de şosete din magazin. Când le-a scos din pungă şi a vrut să le încalţe, a Încremenit

Un bărbat a rămas uimit când a desfăcut o pereche de şosete cumpărate de la un magazin din Marea Britanie. Într-una dintre ele se afla o scrisoare a unui chinez care susţine că este victimă a torturii.

Loading...

Fata bărbatului care a găsit scrisoarea a publicat-o pe Twitter. Cel care a scris-o îşi spune Ting Kin Ding şi ar avea 39 de ani. Conform lui, se află în închisoare de pe 29 iunie 2014.„Am fost sub tortură fizică şi psihică severă, iar soţia mea a fost internată forţat într-un spital pentru boli psihice. Şi eu şi soţia mea am fost distruşi de persecuţie”, a scris chinezul, care a mai adăugat că tatăl lui a fost ucis în spital. El acuză autorităţile de corupţie şi că fac lucruri fără acordul preşedintelui Xi Jinping.

Magazinul de unde au fost cumpărate şosetele, Primark, a contactat-o pe fată, pe numele ei Lucy Kirk, pentru a investiga originea scrisorii. „Au cerut informaţii despre produs, dar am refuzat să le dau, nu vreau să aibă cum să ajungă la locul de provenienţă al şosetelor”, a spus ea, conform mirror.co.uk.

Loading...

Nu e prima dată când se găsesc scrisori ciudate în hainele vândute de magazin. În 2014, mai multe scrisori au fost descoperite ascunse în haine. În ele, anagajaţii din fabricile de confecţii care lucrează cu lanţul de magazine britanic se plângeau de condiţiile oribile de muncă.

Întreg Mesajul:„CAUT AJUTOR DIN PARTEA ORICĂREI PERSOANE CARE SE AFLĂ DE PARTE JUSTIŢIEI.
NUMELE MEU ESTE DING TINGKUN, BĂRBAT, 39 DE ANI, DIN PROVINCIA ANHUI, CHINA. AM FĂCUT PLÂNGERE CU PRIVIRE LA CAZURI DE CORUPŢIE CĂTRE BIROUL GENERAL DE STAT DIN BEIJING. DREPT RĂSPUNS, AM FOST ARESTAT DIN 29 IUNIE 2014. AM FOST SUB TORTURĂ FIZICĂ ŞI PSIHICĂ SEVERĂ, IAR SOŢIA MEA A FOST INTERNATĂ FORŢAT ÎNTR-UN SPITAL PENTRU BOLI PSIHICE. ŞI EU ŞI SOŢIA MEA AM FOST DISTRUŞI DE PERSECUŢIE. PE 22 MAI 2014, TATĂL MEU A FOST UCIS ÎN SPITAL.

CER CELUI CARE PRIMEŞTE ACEASTĂ SCRISOARE SĂ O DUCĂ PREŞEDINTELUI XI JINPING ŞI PRESEI. OFICIALII LOCALI CORUPŢI NU AU RESPECT PENTRU LEGE. EI ÎŞI MINTE SUPERIORII ŞI SUBORDONAŢII, ASCUND ADEVĂRUL ŞI FAC SCHEME COMPLEXE PENTRU A MINŢI.

SUSŢIN CU TOTUL CONDUCEREA CENTRALĂ. PREŞEDINTELUI XI JINPING ÎI PASĂ DE OAMENI”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*